Rick en Cecilia in het wisselatelier

Rick en Cecilia in het wisselatelier

Rick en Cecilia huren het wisselatelier t/m 31 mei

Cecilia maakte een tijdje gebruik van de werkplaats van Dioni en Bella, ze maakt (nog steeds) muziek met Chris en ze deed mee aan West Wednesdays met een performance in Tet-lokaal – misschien herinner je de zangeres die, al zingend, gekleurde, keramieken stenen op de grond liet vallen.
Cecilia studeerde aan de Rietveld en aan de KABK in Den Haag. Momenteel werkt ze als parttime docent en coordinator aan de Fine Art Bachelor afdeling van de KABK.
In het wisselatelier werkt Cecilia aan installaties, waarin ze (grote) tekeningen samenvoegt met objecten van klei en silicone, zeemleer en andere materialen. Ook schrijft ze korte tekstjes die ze op muziek wil gaan zetten. Cecilia deelt het atelier met Rick.
Rick studeerde eveneens aan de Rietveldacademie, in dezelfde tijd als Cecilia en daar raakten ze bevriend. Hij is ondernemer in de horeca maar mist de kunst en het multidisciplinair werken. Dat is wat Rick nu in het wisselatelier doet, maken, maken, maken… vol vuur en tot in de late uurtjes.
Cecilia en Rick huren het wisselatelier t/m 31 mei 2021. Het plan is om op twee momenten een weekeind-tentoonstelling te organiseren, voor mensen uit het pand en uitgenodigde personen uit het werkveld.
Voor nu wensen we jullie een goede werkperiode in het wisselatelier !

Cecilia Bengtsson
Rick Nelson